Caris Maddox:

Mijn naam is Caris en in het dagelijks leven ben ik directeur van een serieus technologie-bedrijf, ik (eind 40, blauwe ogen, kale kop, normaal postuur) woon in het westen van het land, verzorg mijzelf goed, ben sociaal geëngageerd, heb culturele belangstelling en ben hoger opgeleid. Ik geef en zorg graag. In principe mag je verder alles van mij weten, maar voor nu is dit even voldoende. Een foto op verzoek.

Ik ben al lang actief op het BDSM-gebied en weet wat ik doe. Technieken die mij nog niet eigen zijn leer ik graag. 

Het benadrukken van de verschillen tussen man en vrouw (wat voor mij de invulling van BDSM is) is wat mijn drijfveer is. We kunnen heel ver gaan, maar dat hoeft niet. We gaan zo ver als dat het goed blijft voelen voor jou.

Ik verleen mijn diensten op commerciële basis omdat, op dit moment, dat het beste past in mijn leven. Het feit dat jij betaalt houdt de verhoudingen zuiver. 

Mijn stijl laat zich het beste typeren als rustig en dwingend, ik scheld en schreeuw niet. Hoe extreem (dominant, vernederend en/of sadistisch) ik word hangt af van jou. Ik heb persoonlijk niets met leer en latex, business casual staat mij beter. Maar als dat voor jou wel indruk maakt: ik heb een garderobe.

Films: Arthouse, As in Heaven, Intouchables
Muziek: Philip Glass, Mozart, Kings of Leon en Underworld
Literatuur: Peter Buwalda, Tommy Wieringa
Het leven: Ap Oosterhuis, David Deida, Jan Geurtz
Kunst: Impressionisme, Grafiek, Art Deco, Art Nouveau en Marktplaats.nl

Mogelijkheden:

Eigenlijk kan alles. Je mag verder iemand meenemen als je dat opwindend vindt of je daar veilig bij voelt. Schaam je niet om mij toe te laten in jouw donkerste fantasieën, ik ben nergens verbaasd over; hooguit nieuwsgierig.

Geef je grenzen aan waar ik niet overheen moet gaan. Als voor jou een stopwoord veilig voelt stellen we die in, de praktijk leert echter dat het waarschijnlijk niet nodig is. Sex (mits veilig) kan, maar hoeft niet. Verder spreken we af dat we niets illegaals doen en dat er geen opnames gemaakt worden en dat we discreet zijn naar elkaar toe. Ik ben uitsluitend beschikbaar als dominant naar onderdanige en/of masochistische vrouwen toe. 

Tot slot:
Ik besteed aandacht aan je en bereid me voor,

ik oefen hier geen beroep uit,
ik ben geen machine,
het is een way of life.

 

"he, who is not a good servant, will not be a good master"
Plato, 427 BC - 347 BC