mijn ogen

Kennismaken:

Je kunt mij bellen op 06-22844437 indien ik niet bereikbaar ben kun je het later nog eens proberen, ik luister geen voicemail uit, whatsappen kan ook op dit nummer. Het makkelijkste ben ik te bereiken op carismaddox@hotmail.com. Ik ben niet altijd online, soms moet je even wachten op antwoord, maar de mail en de app bekijk ik dagelijks.

Weet je al waar je naar op zoek bent dan kunnen we meteen een date afspreken na een gesprekje. Als je eerst wil zien wie ik ben spreken we af voor koffie of wijn om elkaar beter te leren kennen. Geen zorgen: ik ben goed tafelgezelschap en als je er daarna alsnog vanaf wilt zien dan is dat geen probleem voor mij. Ik vind het sowieso leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Kosten:

Ik reken 100 euro per uur als we een afspraak van drie uur of minder hebben. Betalingen gaan contant vooraf. Bij langer samenzijn hebben we het even over het tarief, het moet tenslotte wel leuk blijven. Ik kom uit het westen van Nederland en een beetje reistijd is prima, maar als het te gek wordt hebben we daar even overleg over.

Locatie:

We spreken af in een hotel (de eerste keer) of iets meer dungeon-achtigs als een SM-club als jij dat liever wilt bij een eventuele vervolgafspraak, de kosten zijn voor jouw rekening. Jouw eventuele gezelschap kan in de lobby wachten of mee naar boven gaan. Bij jou thuis is ook een mogelijkheid, maar onder voorwaarden en niet de eerste keer. 

"the only thing we have to fear is...fear itself"
Franklin D. Roosevelt, March 4, 1933