Ik heb met zorg over de teksten op deze website nagedacht. Maar er komen zo af en toe toch nog vragen binnen die ik in deze FAQ (Frequently Asked Questions) beantwoord:

- Mag mijn man er bij zijn?
Ja, dat mag. Hij mag kijken en zelfs meedoen als jullie dat willen. Ik ben niet homofoob, maar ik voer geen seksuele of andere handelingen bij hem uit. Een vastgebonden cuckold behoort wel tot de mogelijkheden. Mocht je een vriendin als partner hebben dan is dat uiteraard ook geen probleem. We bespreken van te voren de vorm van hun aanwezigheid. Wil jouw gezelschap niet  mee dan kan hij of zij ook in de lobby wachten.

- Kun je ook onderdanig of switch zijn?
Nee.

- Zijn er dingen die je nooit gedaan hebt?
Ja, die zijn er. Ik ben ze dan niet eerder tegen gekomen. Als het een speciale techniek vereist verdiep ik me er eerst in. Als ik het op voorhand niet zie zitten vertel ik het je.

- Is elke ontmoeting hetzelfde?
Nee, sommige dingen werken altijd goed en komen vaker voor. Maar het is als de tango dansen met zijn tweeën, het is iets wat je samen doet.

- Krijg je mij in subspace?
Eerlijk gezegd zou dat wel de bekroning zijn, maar ook hier geldt: "it takes two to tango".

- Ben je in te huren voor feesten en partijen?
Absoluut niet. Verder word ik ook niet graag "cadeau" gedaan, je komt zelf naar me toe als je iets van me wilt.

- Ben je ook voor "alleen sex" in te huren?
Nee.

- Ben je als chaperone in te huren?
Onder voorwaarden kan dat.

- Ben je bereid om te reizen?
Dat behoort tot de mogelijkheden, dit gaat in overleg. Mijn omgeving is in pricipe de gehele provincie Zuid-Holland en verder de steden Amsterdam, Haarlem, Utrecht.

- Wat is je beschikbaarheid?
In principe elke dag van de week en op elk tijdstip. Maar ik heb een druk en vol leven (vooral met andere zaken dan deze), dus hoe eerder ik het weet hoe beter het in te plannen is. Maar voor hetzelfde geld zit ik mij nu te vervelen voor de TV en zien we elkaar over een uur, bel/mail/app me maar gewoon.

- Hoe gaat zo'n afspraak met jou?
Je betaalt vooraf het afgesproken bedrag. Ik heb van te voren mijn voorbereidingen getroffen en jij ook als dat nodig is. Ik hou de tijd een beetje in de gaten zonder de hele tijd op de klok te kijken en na afloop is er aftercare. Ik heb geen haast.
Meestal duurt een eerste afspraak maar één uur en altijd in een hotel. Eventuele vervolgafspraken worden meestal langer en kunnen naar alternatieve locaties, maar dat is geheel aan jou.

- Hebben we ervoor en erna ook nog contact?
In principe is dat niet de bedoeling, maar ik ben niet onbereikbaar. Het ligt er een beetje aan hoe belangrijk dat voor je is.

- Hoe vaak doe je dit?
Zoals eerder gezegd: ik heb een vol leven met voornamelijk andere activiteiten. Dit is vooral een ding voor mij om mijn intieme relaties met vrouwen vorm te geven in deze periode van mijn leven. Niet te vaak dus, dat houdt mij ook fris.

- Sommige dingen wil ik echt niet!
Vertel me je do's en don'ts. Wat wil je echt niet, maar nog beter: wat wil je zeker wel. Ik heb gemerkt dat het lastig is voor sommige mensen om het goed onder woorden te brengen, wat je ook kunt doen is mij een aantal plaatjes laten zien die je op internet gevonden hebt.

- Veel te "soft" voor mij...
Als je naar een wat brutere aanpak op zoek bent ben je ook welkom bij mij, probeer mij uit zou ik zeggen.

- Ik heb iets heel "raars" wat ik fijn vind.
Nu wordt het interessant, vertel het me maar.

- Kom ik zonder "rode billen" weer thuis?
Het is misschien wel handig dat je van te voren even meldt dat je aansluitend naar de sauna wil gaan. Dan kan ik daar rekening mee houden.

- Heb je wel eens iemand geweigerd?
Nee. Ik ga er wel vanuit dat je net zo hygiënisch bent als ik en zo niet dat mag je eerst even onder de douche, een koude wel te verstaan....

 

"on s'engage et puis on voit"
Napoleon Bonaparte, 1769-1821